RSS
Malaysia Web Hosting

03 January 2010

Sayonara 2009, Selamat Datang 2010

bismillah2

happy new year 2010Salam Tahun Baru 2010 Masehi. Alhamdullillah..syukur ke hadrat Allah SWT,Tuhan Yang Maha Pengasih dan Penyayang kerana memanjangkan usiaku.Masih lagi sihat tubuh badan. Walau bagaimanapun,sebagai orang Islam kita sepatutnya lebih merayakan kedatangan tahun baru Hijrah. Ha!Jangan lupa tu...

Azam tahun baru?Hmmmm...Ada apa dengan azam kalau azam hanya tinggal azam tapi tak tertunai kan. Tapi syukur Alhamdulillah sebab azam nak menjejakkan kaki ke Tanah Suci Mekah sebelum umur 40 tahun termakbul (walaupun itu azam yang telah di'carry forward' dari tahun berapa tah!).Azam asalnya nak mengerjakan haji sebelum 'life begins at 40'.Tapi,rezeki dapat buat umrah tu pun dah bersyukur sangat.

Apa-apa pun,i hope 2010 will bring more happiness and prosperity (not McD prosperity burger ok..) to my life.

But one thing for sure,untuk 2010 ni aku nak aktif berblog.Aku berazam nak sentiasa updatekan blog aku yang dah lama tersadai ni.Harap2 azam aku ni tercapai la ya.InsyaAllah... my signature5

2 comments:

faiz said...

Good Luck K.Ina...

Ina Nur said...

TQ Faiz

Post a Comment